El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demòcrates considera els canvis de Govern “purament instrumentals” per celebrar l’1-O
  • CA

 

El portaveu de Demòcrates de Catalunya i diputat de JxSí al Parlament, Antoni Castellà, ha considerat que la remodelació del Govern amb el canvi de tres consellers és “purament instrumental” per aconseguir l’objectiu de celebrar el referèndum l’U d’Octubre.

 

En el II Campus Demòcrata celebrat aquest dissabte a Girona, Castellà ha opinat que “els titulars són molt grossos respecte als canvis que hi ha hagut al Govern, i això és purament instrumental, al final són els instruments que has de posar en línia per arribar a l’objectiu de la millor manera”.

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que no ha fet cap declaració, i amb representants d’ERC, PDeCAT i la CUP.

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha considerat sobre la remodelació del Govern que “són canvis que ens permetran afrontar aquests 78 dies que queden fins l’1 d’octubre amb molta determinació, molta firmesa, molt compromís polític i moltes garanties“. 

La republicana ha advertit que res del que passa en aquesta lesgislatura no es pot considerar ordinari i normal, i el coordinador del PDeCAT al Congrés i el Senat, Jordi Xuclà, ha defensat que el seu partit ha aportat “dos presidents independentistes en aquest procés”.

 

Des de les files de la CUP, Benet Salellas ha lamentat que abans que es fessin aquests canvis hi havia un govern que “no estava al 100% compromès”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa