El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La degana es defensa: “La meva intenció va ser respectar de manera total la llibertat d’expressió”
  • CA

 

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Maria Eugènia Gay, ha defensat aquest dissabte la seva actuació durant el polèmic discurs del president del Parlament, Roger Torrent, assegurant que la seva intenció “en totes les intervencions” d’aquells que van participar en l’acte va ser respectar de “manera total i absoluta la llibertat d’expressió”.

 

En aquest sentit, ha manifestat a través d’un comunicat que això es respecta “sense més límits que guardar el temps atorgats per permetre que la sessió es desenvolupi amb normalitat i el respecte degut a tots els assistents“.

 

Gay ha recordat que “el col·legi és la casa de tota l’advocacia i seu de concòrdia i diàleg” i que anualment se celebra, des de 1886, “un homenatge als companys i companyes que han exercit 50 i 75 anys fent possible el dret a la tutela judicial efectiva a través del dret de defensa”.

 

La degana intenta foragitar la polèmica demanant que es retorni “si us plau, el protagonisme als companys que celebraven el seu aniversari” i que es recordin “aquests actes com el que han estat, un espai de companyonia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa