El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De Páramo acusa Junqueras de voler ser “Sant Procés”
  • CA

 

El portaveu parlamentari adjunt de Ciutadans, Fernando de Páramo, ha dit al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, que vol ser “Sant Procés” i li ha retret la “supèrbia” amb què tracta els diputats. En seu parlamentària, De Páramo ha afirmat que el vicepresident estava “avançant per l’esquerra” al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i li ha demanat que es “mulli”. Junqueras, però, li ha contestat que no tenia “cap vocació” de convertir-se en ‘Sant Procés’. 

 

La pregunta de De Páramo anava encaminada a conèixer què farà el Govern amb els sis milions d’euros “caiguts del cel” arran de la decisió del Tribunal Constitucional (TC) per la qual les partides impugnades quedaran suspeses si es destinen a l’1-O. El diputat li ha fet una llista amb tot allò que podrien fer amb aquests recursos ja que ha vaticinat que el referèndum no es podrà fer, com ha assegurat que va dir l’exconseller Jordi Baiget “en un atac de sinceritat“. Ho ha fet convidant Junqueras a “prendre nota” malgrat apuntar que era conscient que el conseller “ho sabia tot”, en una crítica al tracte que dona als “humils” diputats de l’oposició. 

Junqueras li ha recriminat que tingui la “santa barra” de fer aquestes afirmacions quan ells estan donant suport al govern del PP a l’Estat espanyol, que ha “fulminat” 60.000 MEUR del fons de la seguretat social i està “jugant amb els diners dels pensionistes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa