El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De la Serna diu que Puigdemont viu “en un món irreal”
  • CA

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha afirmat que el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, viu “en un món irreal” si creu que no haurà de respondre davant la Justícia, quan precisament “solament té una única sortida” que és la de “plantar cara” davant els jutges.

 

De la Serna ha realitzat aquestes manifestacions a Santurtzi (Biscaia), on ha assistit a la signatura del conveni per a l’execució de farciments al canal de Deusto de cara al desenvolupament urbanístic del barri bilbaí de Zorrotzaurre.

 

El ministre de Foment ha indicat que l’actitud de Carles Puigdemont és “un anar i venir” per “acabar no anant a cap part” i creu que es tracta d’un “autèntic espectacle”, i ha agregat: “I l’única cosa que fa és que estiguem tot el dia perdent el temps amb aquest senyor”, ha manifestat.

Ha indicat que Puigdemont només té “una única sortida” que és la de “plantar cara” davant la Justícia. “És una persona que està fugida i que ha de donar la cara davant la Justícia. Aquest és el final del camí, més enllà dels nyic-i-nyac, anades i vingudes d’una persona que té un comportament completament erràtic“, ha assenyalat.

 

Per això, ha afirmat que “el seu final” és que entri a Espanya a afrontar les seves responsabilitats personals “per haver vulnerat la llei i enfrontar-se a la Justícia perquè sigui aquesta la que dictamini la responsabilitat última que té“.

Davant la petició de Puigdemont, que ha reclamat poder tornar a Catalunya sense riscos”, el ministre ha apuntat que “no hi ha riscos”, el que hi ha són “certeses”.

 

“No hi ha cap risc. Ell ha de venir i complir la llei com tots els espanyols. Si ell pensa que està per sobre de la resta dels espanyols i que és l’única persona en aquest país que no té per què respondre davant la justícia, per descomptat, és que viu en un món absolutament irreal“, ha manifestat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa