De Cospedal amenaça amb l'exèrcit el mateix dia que JxSí i la CUP presenten la Llei del referèndum

La ministra de Defensa alerta que l'exèrcit té la "missió de garantir la sobirania d'Espanya i la seva integritat territorial"

 

La ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal, ha alertat que l'exèrcit té "la missió de garantir la sobirania d'Espanya i defensar la seva integritat territorial". La ministra ha recordat que així ho recull la Constitució Espanyola i ha llençat aquest missatge al Govern de la Generalitat just el mateix dia que Junts per Sí i la CUP han presentat la Llei del referèndum. "La unió sempre és el camí més segur a l'èxit i Espanya va elegir la seva Constitució on els exèrcits van rebre la missió primordial de garantir la sobirania i independència d'Espanya, defensar la seva integritat territorial o l'ordenament constitucional", ha dit. De Cospedal ha fet aquestes declaracions durant els 40 anys de la creació del Ministeri de Defensa. La ministra ha posat de relleu les missions en les que han participat els espanyols durant aquestes quatre dècades.

 

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha qualificat de "desafortunades" les declaracions de la Ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal. Segons el líder socialista, el que ha de fer l'executiu espanyol és "deixar-se de declaracions" i fer un pas endavant per posar sobre la taula "solucions polítiques".

 

Comentaris