Dayana Santiago i Anna Saliente encapçalen el nou Secretariat Nacional de la CUP

El procés d'elecció ha comptat amb una participació del 38,38% del cens

L'exregidora i portaveu de la CUP a Deltebre, Dayana Santiago, l'excandidata per Barcelona Anna Saliente i la també exregidora pel consistori barceloní Maria Rovira encapçalen el nou secretariat nacional de la formació anticapitalista que ha sortit escollit després d'una consulta a la militància. Es tracta d'una relació de persones que no s'ordena per criteris jeràrquics, només pel cas que hi hagués suplències. El secretariat es completa amb els noms de Laia Santís, Sílvia Pagès, Jose Juan Almansa, Edgar Fernández, Joan López, Pau Juvillà, Ivà Gallego, Francesc Gabarrell, Aitor Blanc, Sylvia Barragán, Fabià Díaz-Cortés i Hugo Alvira, ha informat aquest diumenge l'organització.

En un comunicat, la CUP ha informat que dissabte a la nit es va tancar el procés de votació del Secretariat Nacional, que ha estat escollit per un 69% de la militància. El procés ha comptat amb una participació del 38,38% del cens. Per tant, d’acord amb els resultats, dilluns 2 de desembre es constituirà el nou secretariat.

 
 

Comentaris (4)
Miquel Fa 1 mes
La Saliente entra?
Teresa Fa 1 mes
Que la CUP té com a projecte donar beques en forma de sou durant un temps a persones que no sé si podem dir que han treballat molt per a la societat, si tenen prou bagatge per a decisions importants o, ja busquen que siguin persones amb poc bagatge sumisses? Ja veiem què li va passar a Anna Saliente a Barcelona. A vegades penso que el paper de la CUP és fer nosa.
Ramon Fa 1 mes
Espanya preferia que votéssim la CUP, que Convergència. I més encara, prefereix que votem la CUP, que Junts per Catalunya. Però òbviament la seva primera opció continua sent fer-nos votar ERC.
Anna Fa 1 mes
Malament si els polítics es fan eterns en els càrrecs, però malament també si, quan encara no t'has familiaritzat amb uns ja els canvies per altres que no coneix ningú. A la CUP no tindran mai líders, només passants.