La cúpula dels Mossos abandona la festa de la Guàrdia Civil en sentir-se "ofesa"

S'empipen amb el discurs del director general de l'institut armat

Mala maror de nou entre els Mossos i la Guàrdia Civil. Aquest migdia tota la cúpula d'Interior, llevat del conseller, i la prefectura dels Mossos han participat en l'acte patronal, El Pilar, de l'institut armat espanyol a la comandància del cos a Catalunya, a Sant Andreu de la Barca. Però just en acabar el darrer parlament de la jornada, el secretari general, Brauli Duart, el director general de la policia, Pere Ferrer, i el cap del cos, Eugeni Sallent, han abandonat l'acte. 

Fonts d'Interior detallen a El Món que han abandonat l'acte "ofesos i en protesta amb el discurs del director general del cos, Fèlix Azón, especialment les referències al major Josep Lluís Trapero i la intendent Teresa Laplana que han intepretat de les seves paraules". En aquest sentit, des d'Interior mostren el seu rebuig a les acusacions a la policia catalana d'evitar la col·laboració amb les altres forces i cossos de l'Estat durant el referèndum del Primer d'Octubre.

 

Al capdavall, segons la versió d'Interior, entenen que els discursos han menyspreat el cos dels Mossos en centrar l'operatiu per evitar el referèndum del Primer d'Octubre en els cossos i forces de seguretat de l'Estat i no en la policia catalana. Alguns dels comissaris consultats asseguren que han marxat perquè tenien un "dinar". 

 

 

Comentaris (17)
Portem segles amb aquesta tonteria Fa 3 mesos
La trista realitat és que veuen als Mossos com a servents seus i sembla que , efectivament, és així. De fet, consideren Catalunya de la seva propietat. Castella i , finalment, Espanya sempre ens ha tractat com una colònia.
La pregunta que4 hem de fer és una altra Fa 3 mesos
Qué coi hi feien els caps dels Mossos allà? Governet de Vichy.
Miquel Fa 3 mesos
Vergonya tindrieu de tenir de haver-hi anat a la comèdia dels delincuents.
Tela Fa 3 mesos
Curiós que la nostra policía s'envagi de festa amb l'enemic.
2019 Fa 3 mesos
tienen miedo de volver a su tierra no quieren volver a su tierra amada solo les puede el ego de pensar que son mejores que nadie i lo que tiene que hacer es arreglar los cuarteles , ya que viven gratis que los mantengab¡n en condiciones. si no saben que hagan un cursillo
muymaduro Fa 3 mesos
Vemos que pubican lo que les interesa y ademas borran opiniones.Esto es Democracia en este periodico??
francisco franco Fa 3 mesos
os habéis equivicado de diario... abc elpais elmundo lavanguardia... per què collons aquest macarres unionistes no deixen de tocar els ous i se'n van a llegir la premsa fatxa. i tots a escoltar el que surt de la seva bruta boca de nazis espanyals. a cagar, fatxes
Però si han anat per això Fa 3 mesos
Per sentir-se ofesos. Postureo victimista ktalanet.
el talp venjador Fa 3 mesos
el conseller ni te vergonya ni l'ha coneguda mai. Que redimonis fa al govern de la Generalitat aquest inutil??
Joseph Fa 3 mesos
🤔 Ja estat cessat? A comès moltes iregularitats entre elles opinar sobre fets politics, el te prohibit, ha parlat sobre un cas, que esta sota secret sumari. S'ha ratificat amb amenaçes als ciutadans Catalans. FORA DE CATALUNYA, LA G. C
Jordi Fa 3 mesos
Son ells i nosaltres, enmig la democracia que ells menyspreen. Foteu el camp ocupants!!!
en fi... Fa 3 mesos
Tenen la pell moooooooooolt fina !!
muymaduro Fa 3 mesos
Ya se ve la respuesta a querer arreglar un problema.Sin comentarios.
Pere IV Fa 3 mesos
Els espanyols tenen força i CARÀCTER per fer-la servir amb raó o sense. Els catalans, sense força, hauríem de tenir, a més d'intel.ligència, CARÀCTER per dir NO en quantes ocassions calgués; si no l'assolim no tindrem tampoc la llibertat. Ja no hauríen d'haver-hi anar, deixant ben clars els motius de la negativa i hagueren tingut almenys -encara que inconfessat- el seu respecte. La "puta i la ramoneta" funciona només entre nosaltres; entre els espanyols no cola.
2019 Fa 3 mesos
ah vale, han abandonado el acto al sentirse ofendidos.....justo cuando ha terminado el evento...valientes oye.
Un mosso Fa 3 mesos
Quico no saps ni com es diu el cap dels mossos!!!! Eduard Sallent!!! L'Eugenio era aquell dels acudits: saben aquel que diu que hi havia una república que va durar 8 segons!!!
Qui no vulgui pols que no vagi a l'era Fa 3 mesos
Dita catalana plena de saber popular. No cal ser un llicenciat per saber-ho.
Sometent Fa 3 mesos
Ma estesa...... Perquè recollons hi heu anat?? Cap de suros!!!