La CUP demana consens per impedir l'entrada de Vox a la Mesa del Congrés

Vehí diu que no entendrien que les formacions que són determinants per evitar-ho "facilitin l'entrada d'un partit feixista"

La CUP ha defensat que "cal un consens generalitzat per impedir que Vox formi part de la Mesa" del Congrés dels Diputats. La diputada a la cambra baixa Mireia Vehí ha recordat que els vots de la CUP "no són determinants" però ha dit que no entendrien "que aquells que sí que són determinants facilitin l'entrada d'un partit feixista en una institució tan determinant com la Mesa" del Congrés.

En un comunicat d'aquest dilluns, la CUP mostra "preocupació" pel fet que Vox pugui tenir seients a la Mesa i ho considera una "amenaça", ja que voldrà dir que "podran ordenar debats parlamentaris i tenir un rol de representació institucional de pes". Pel que fa a la fórmula per prometre el càrrec de diputats a la sessió de constitució del Congrés de dimarts, els cupaires han explicat que estudien "una fórmula en català i diferenciada de la resta de forces polítiques".

 
 

Comentaris (3)
Ramon Fa 2 mesos
VOX no és feixista. VOX és espanyol. I és per aquesta raó, que és enemic nostre.
el que heu de fer Fa 2 mesos
es des-governar-lo tot, colla de hipocrites mentiders! Com us agrada la pagueta, farsants!
Kiko Fa 2 mesos
Doncs la veritat, entre el PP, Cs i VOX no hi ha tanta diferencia. S ha d' anar Al Congreso a bloquejarlos no pas a arreglarlis el pais que s Han votat ells mateixos, si Han escollit 50 diputats de VOX, em sap greu pels toros espanyols que no hi tenen cap culpa I per Les dones maltractades pero Catalunya no pot ser la policia del Mon I ficarse a paisos estrangers a regularlis la Vida, s hauria d anar a bloquejarlos unicament I a ser possible perjudicar empreses alemanyes I franceses, ja veurem