Cunillera es mostra partidària de l'indult als presos polítics si són condemnats

La delegada del govern espanyol titlla de "desafortunats" els comentaris insultants contra l'independentisme en el xat de jutges

 

 

 

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, s'ha mostrat partidària de l'indult als polítics empresonats en cas de condemna. "Per concedir un indult hi ha d'haver una sentència ferma i hi ha d'haver una petició igual de ferma del que accepta la sentència. Si es demana l'indult jo en soc partidària, clar. Però l'han de demanar", ha reflexionat en veu alta Cunillera en una entrevista aquest dissabte al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio.

 

 

En paral·lel, la delegada del govern espanyol a Catalunya ha titllat de "desafortunats" els comentaris insultants contra l'independentisme –definits com a 'colpistes' i 'nazis'- en el xat de jutges del CGPJ. "No m'han agradat, però són comentaris en l'àmbit privat. I crec que no posen en qüestió la tasca judicial", ha assenyalat Cunillera, que també ha volgut posar en valor l'actual "ambient diferent per negociar" entre els governs espanyol i català.

 

 
 

Comentaris