El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cunillera demana una resposta “racional”: “D’un tsunami no en surt mai res bo”
  • CA

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha demanat que la resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics sigui racional més enllà d’emocional, i ha assegurat que no li agrada el nom de la iniciativa impulsada per la societat civil ‘Tsunami Democràtic’. “D’un tsunami no en surt mai res bo, el nom que han triat no m’agrada, però no crec que hi hagi voluntat de trencar”, ha sostingut aquest divendres en una entrevista en Catalunya Ràdio.

Preguntada sobre si creu que les persones que van votar en el 1-O es puguin sentir sentenciades, ha dit que pot entendre que qui hagi participat se senti afectat emocionalment, però no sentenciat. Sobre si enviaran des del govern espanyol efectius policials davant les mobilitzacions que pugui haver-hi, la socialista ha respost que no ho contemplen i que estan “tranquils”.

Investidura

De la investidura al president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha sostingut que creu que no hi ha un altre camí que un acord programàtic del PSOE amb Unides Podemos: “Encara tinc esperança que hi hagi govern“. “Catalunya és una discrepància gran, però no l’única. Vull que hi hagi govern i no ha de ser un govern en pràctiques, sinó un govern fort”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa