Cuixart surt de Lledoners per anar a la seva empresa

El president d'Òmnium Cultual fa tasques de voluntariat

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha sortit de la presó de Lledoners tocades les 8h d'aquest dijous per anar a treballar a la seva empresa a Sentmenat, i a la tarda farà voluntariat. Quan ha arribat a l'empresa que encara dirigeix, ha estat rebut pels seus treballadors amb aplaudiments i abraçades, i els ha dedicat unes paraules: "Us vaig dir que tornaria i he tornat. Us dono les gràcies per la feina que heu fet".

I els ha dit que els estima molt i que està content de poder passar aquest dia amb ells: "El compromís empresarial també és compromís social". "A continuar lluitant per tirar endavant l'empresa i treballar per la llibertat i l'amnistia", ha afegit el líder d'Òmnium, que després ha saludat la premsa que estava esperant la seva arribada i ha entrat dins l'empresa. Cuixart podrà estar en llibertat cinc dies entre setmana, durant nou hores i mitja, per treballar i fer voluntariat, en aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari.

 
 

Comentaris (4)
Siempre hay clases Fa 6 dies
Y mártires de pacotilla
Ramon Fa 6 dies
Els espanyols han celebrat cada empresa que es donava de baixa com si fossin gols de la Roja.
Jord Fa 6 dies
Benvingut i gracies pel teu sacrifici
Llibertat per als presoners polítics Fa 6 dies
No us deixeu enganyar, els presoners polítics i els presidents d'Òmnium Cultural i l'ANC, encara més no han comès cap delicte. Son víctimes del LAWFARE, de la venjança i repressió de l'estat espanyol, en defensa perversa d'una unitat "de destino en lo universal" que és una fal·làcia i fa aigües des de l'any 1587!