Cuixart: "La presó és un altaveu per denunciar la injustícia per a la generació dels nostres fills"

Marcel Mauri i Txell Bonet presenten el llibre 'Un bosc ple d'Amor' (Estrella Polar), del president d'Òmnium

"Rere cada visita a la presó, són els nostres fills els qui ens donen una autèntica lliçó. I és per la seva generació, també, que avui la presó es converteix en un altaveu per denunciar la injustícia". Són les paraules del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, que ha fet arribar a través d'una carta que ha llegit una fillola seva, durant la presentació del seu nou llibre, Un bosc ple d'Amor' (Estrella Polar). El vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri, i la companya de Cuixart, la periodista Txell Bonet, han participat de l'acte, aquest diumenge al matí al Tradicionàrius de Barcelona.

'Un bosc ple d’Amor' és un conte infantil il·lustrat per Ignasi Blanch que reivindica els drets i les llibertats. Una història de "solidaritat i diàleg" protagonitzada per animals, que ja es troba a les principals llibreries dels Països Catalans. L'obra explica les aventures d’un eriçó malcarat que impedeix que una oreneta faci el seu niu en un bosc frondós i ple de vida. Davant d’aquesta situació "injusta", tots els habitants de l’indret es manifestaran pacíficament perquè l’eriçó canviï l’actitud.

 
 

Comentaris (3)
Anda púdrete en la cárcel. Fa 2 mesos
El mundo ya conoce la crisis humanitaria de Catalunya, sólo generais mucho asco.
Sí Gandhi Cuixart, lo que tu digas Fa 2 mesos
La cárcel sólo es un altavoz para los que tienen detrás todo un aparato político llamado Generalitat y una televisión pública regional y diversas emisoras de radio a su servicio. Para el esto de reos nanay del Paraguay.
Xavier BR Fa 2 mesos
Pobre home, ha perdut l'oremus com el mossèn