Cuixart: "Avui Barcelona continuarà el combat democràtic per la llibertat"

El president d'Òmnium recorda que "som hereus de milers d'homes i dones que van defensar drets socials i nacionals en plena dictadura franquista"

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha fet una crida a la mobilització i assistència a la manifestació unitària d'aquest dissabte a la tarda a Barcelona per protestar contra la sentència de l'1-O. En una piulada al seu Twitter, des de la presó de Lledoners, ha recordat: "Som hereus de milers d'homes i dones que van defensar drets socials i nacionals en plena dictadura franquista".

I, seguidament, Cuixart ha fet referència explícita a la manifestació d'aquesta tarda: "Avui, per memòria republicana i per justícia, Barcelona continuarà el combat democràtic per la llibertat".

 
 

Comentaris (3)
Català Fa 3 mesos
Cuixart fala agora como iberista federalista republicano "hespanhol"?! Muitos na escrava Catalunha amam o seu opressor e ocupante, em desprezivel desamor ao Povo Catalão humilhado e amordaçado. Independência seria a única palavra correcta e necessária no texto, o resto é apenas bla-bla autonomista na boca dum prisioneiro politico às mãos do inimigo.
buch cipayo Fa 3 mesos
calla toya botiflera
Que fácil es ver las cosas claras.... Fa 3 mesos
... cuando se conservan los dos ojos. ¿A que sí, Jordi?