El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cuevillas: “A Madrid anem a dir-los ‘hasta luego Lucas'”
  • CA

 

El número u per Girona de JxCAT, Jaume Alonso-Cuevillas, ha afirmat aquest dissabte a Puigcerdà que la voluntat dels junters és anar al Congrés per defensar el mandat de l’1-O. “A Madrid anem a dir-los ‘hasta luego Lucas'”,  ha assenyalat el també advocat de Carles Puigdemont, en un auditori ple amb centenars de persones, i en un estil d’oratòria que l’aproxima a l’estil ‘talk show’.

 

Cuevillas també ha advertit que, tot i que Madrid, no ho vulgui, Puigdemont es podrà convertir en eurodiputat i, en aquest sentit, ha dit: “Quan Puigdemont, Ponsatí i Comín siguin eurodiputats això agafarà una volada que Espanya encara ni s’ha imaginat”.

 

L’advocat ha demanat el vot per JxCAT amb “un argument poc polític”, com ell mateix ha confessat: “Val la pena votar JxCAT només per veure la cara que se li posarà la nit electoral al de la Zarzuela, al de la Moncloa, a l’Ibex, als de l’Estat major, als del Suprem, que és el poder real d’Espanya, quan vegin la gran força de les sigles que representen el president Puigdemont”.

 

“No volen Puigdemont de cap de les maneres  —ha seguit Cuevillas—, però tindran l’íntim de Puigdemont al Senat, i l’advocat de Puigdemont al Congrés, així que si no volien Puigdemont, doncs tres tasses de Puigdemont, s’indigestaran de Puigdemont, però per poc temps perquè a Madrid anem a dir que marxem“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa