El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CSQP intenta dividir el bloc independentista amb la llei del codi tributari
  • CA

El líder de Podem Catalunya i diputat de CSQP, Albano Dante Fachin, ha intentat posar contra les cordes i dividir el bloc independentista del Parlament, durant el debat d’aquest dijous al matí sobre la proposició de llei del codi tributari de Catalunya, presentat per JxSí i la CUP.

El diputat podemita ha opinat que “el que queda d’Esquerra i la gent de la CUP” han d’estar d’acord amb CSQP, que ha retret que el Consell Fiscal que inclou la proposició de llei del codi tributari.

“Li podeu dir llei de desconnexió, estructura d’Estat, o com vulgueu, però el Consell Fiscal no és res més que una hisenda als serveis de les grans corporacions que no volen pagar impostos, i això cal dir-ho clar”, ha afegit.

Segons Fachin, el Consell Fiscal “és una trampa, un cavall de Troia”. Finalment, el diputat de CSQP ha tornat a dirigir-se al bloc independentista per deixar anar que “ningú que pugui dir-se sobiranista pot consentir el Consell Fiscal que impregna tota la llei”. “És la desconnexió de la capacitat democràtica de decidir com recaptar els impostos”, ha conclòs.

 

Podeu llegir el text en qüestió a partir de la pàgina 116 d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa