El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CSQP i PSC situen l’operació de la Guàrdia Civil “dins la normalitat”
  • CA

 

 

El portaveu de Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP) al Parlament de Catalunya, Joan Coscubiela, ha situat “dins la normalitat” l’operació que la Guàrdia Civil ha dut a terme aquest dijous demanant informació pel cas del 3% al Parlament i al Palau de la Generalitat. Coscubiela ha considerat que la presència de la policia judicial “posa de manifest que l’ombra de corrupció de Convergència és molt llarga i per molt que el PDeCAT vulgui fugir d’aquesta ombra, no conseguirà evitar-la“.

 

  

“És imprescindible que s’assumeixin responsabilitats polítiques“, ha demanat; i ha insistit que “continua sent increïble i esperèntic que el gran avalador de Germà Gordó, el senyor Mas, segueixi decidint a les fosques l’estratègia i el full de ruta del govern de JxSí”. Coscubiela ha demanat que l’expresident de la Generalitat “doni la cara” per “les actuacions de Gordó”.

 

En la mateixa línia, el portaveu adjunt del PSC al Parlament, Ferran Pedret, ha considerat que “l’escorcoll entra dins de la normalitat d’una investigació sobre un cas de pressumpte financiació irregular de Convergència”.

 

Pedret ha celebrat que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, deixés entrar el fiscal i els agents de la Guàrdia Civil a l’edifici, i també ha demanat a l’expresident Artur Mas que doni explicacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa