El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs vol liquidar Ribó per haver fet “declaracions repugnants” mentre “cobra un dineral”
  • CA

La líder de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha anunciat aquest dimarts que intentarà obtenir el suport del PSC i el PP per liquidar com més aviat millor el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que ja té el mandat caducat. Roldán ha justificat aquesta decisió pel fet que no han pogut obtenir suficients suports a la Mesa del Parlament per forçar la seva compareixença i doni explicacions sobre les seves “declaracions repugnants” sobre la sanitat catalana i l’impacte de pacients procedents d’altres ciutadans de l’Estat.

Roldán ha recordat que Ribó “cobra un dineral”, fet que fa encara més greus les seves declaracions. La via per apartar Ribó seria aplicar l’article 14 de la Llei del Síndic de Greuges. “Aquesta persona no representa tots els catalans i usa el seu càrrec per blanquejar el president Torra i fer declaracions condemnables”, ha afegit Roldán.

D’altra banda, la líder de Cs ha denunciat la intenció del “Tsunami Totalitari” de manifestar-se durant el Clàssic i, en aquest sentit, també ha acusat polítics independentistes de llençar més llenya al foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa