Cs reclama que els ajuntaments socialistes abandonin l'AMI

Demana que defineixin la seva posició i deixin de costat les ambigüitats pel que fa a el "desafiament sobiranista"

 

Ciutadans (Cs) ha demanat als ajuntaments socialistes de Catalunya que abandonin l'AMI i els reclama que defineixin la seva posició i deixin de costat les ambigüitats pel que fa a el "desafiament sobiranista". Segons ha informat la formació taronja en un comunicat aquest diumenge, el responsable d'Acció Institucional de Cs, Joan García, ha explicat que el seu partit portarà als plens municipals iniciatives polítiques "per donar-li al PSC l'oportunitat de posicionar-se".

Així mateix, García ha recordat que han denunciat a molts ajuntaments per "utilitzar les institucions i els diners de tots per a un ús partidista", cosa que ha qualificat d'"il·legal", en referència a la sentència del jutjat de Tarragona que va considerar que l'adhesió de Reus (Tarragona) a l'AMI no s'ajusta a la pluralitat política.

 

 

Per això, el també diputat de Cs al Parlament ha indicat que les mocions que es portaran als ajuntaments els proposaran revisar qualsevol acord que no respecti la pluralitat política i la seva immediata revocació. A més, la formació proposa que les partides pressupostàries que es destinen fins ara a pagar les quotes de l'AMI es destinin a "polítiques socials en benefici dels ciutadans".

 

Comentaris