Cs i PPC dubten que Torra pugui esgotar la legislatura sense eleccions anticipades

Roldán diu que el president està inhabilitat "moralment" i Fernández pregunta com ho farà si no pot aprovar ni els pressupostos

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, i el president del PPC, Alejandro Fernández, han posat en dubte que el president de la Generalitat, Quim Torra, pugui esgotar la legislatura sense convocar eleccions anticipades. En roda de premsa des del Parlament, Roldán ha considerat que Torra ja està inhabilitat "moralment" i que ara ho pot ser també "judicialment". A més, ha afegit que la legislatura "no s'aguanta per enlloc i que no tindrà més remei que fer un pas al costat i convocar eleccions". Per la seva banda, Fernández ha preguntat a Torra com ho farà. "Si no té majoria parlamentària sòlida i no té capacitat ni per aprovar un pressupost", ha afegit sense donar "rellevància" a les declaracions del president.

En una entrevista a Rac 1, Torra ha descarta eleccions el 2020 tot i admetre que "no tot depèn exclusivament" d'ell sinó també "dels entorns i de les situacions".

 
 

Comentaris