Cs porta la Mesa del Parlament a la Junta Electoral

El partit taronja denuncia Torrent, el vicepresident Costa i els secretaris de JxCat, ERC i el PSC-Units

Cs ha denunciat el president del Parlament, Roger Torrent, i els membres de JxCat, ERC i el PSC-Units de la Mesa davant de la Junta Electoral Provincial de Barcelona per haver rebutjat aquest dimarts la seva sol·licitud de retirar l'escó de diputat al president de la Generalitat, Quim Torra, i haver acordat presentar un recurs al Tribunal Suprem en nom del Parlament contra la decisió de la Junta Electoral Central (JEC), que divendres passat va decidir inhabilitar Torra.

Segons fonts taronges, els denunciats són Torrent; el vicepresident primer de la cambra, Josep Costa (JxCat), i els secretaris Eusebi Campdepadrós (JxCat), David Pérez (PSC-Units) i Rut Ribas (ERC). Aquest mateix dimarts, després de saber-se la decisió de la Mesa sobre Torra, hi ha hagut una reunió del grup parlamentari de Cs per decidir quines accions legals prendrien.

 
 

Comentaris (3)
El meu nom és cosa meva Fa 3 dies
La JEC son los mindundis con más poder en España des de el Conde-Duque de Olivares.
PereB Fa 3 dies
Espero que aquesta caterba d'ignorants acabi pagant els costos de tots els judicis que inicien. Tal com van les coses, encara es declararan insolvents. El Rivera, el menys ignorant, ja s'ha escapolit.
Objectiu de Cs Fa 3 dies
Destruïr Catalunya i rés més.