Cs s'obre a fer "acords constitucionalistes transversals" per les eleccions catalanes

Arrimadas demana a la direcció del partit debatre la possibilitat de sumar amb altres formacions a Catalunya, País Basc i Galícia

La portaveu de Cs al Congrés, Inés Arrimadas, s'ha obert a fer "acords constitucionalistes transversals" per concórrer a les eleccions catalanes però també als comicis al País Basc i Galícia. En roda de premsa aquest divendres a la cambra baixa, Arrimadas ha explicat que ha demanat a la direcció del partit celebrar una reunió extraordinària per "debatre" i "decidir" sobre la possibilitat de sumar amb altres formacions a les eleccions autonòmiques, amb la mirada posada en el PP, que ja s'ha mostrat obert a aquest tipus de fórmula. La portaveu de Cs ha anomenat la fórmula 'Millor Units' i ha dit que vol que sigui "el més transversal possible".

La portaveu de la formació liberal ha argumentat que és moment de "tenir altura de mires, generositat i valentia". "Estic convençuda que si els constitucionalistes treballem junts, serem capaços de superar qualsevol repte", ha defensat, i ha remarcat que "en moments, llocs i circumstàncies excepcionals" cal sumar esforços.

 
 

Comentaris