El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs manté que l’agressió al Parc de la Ciutadaella va ser pels llaços grocs
  • CA

 

La diputada de Cs al Parlament Lorena Roldán ha insistit aquest dilluns al migdia que l’agressió patida per una dona dissabte passat al parc de la Ciutadella per part d’un home va ser perquè estava retirant llaços grocs. Segons la versió que ha donat el marit de la dona a la formació, en la qual milita, el “detonant” de l’agressió va ser la retirada dels llaços, cosa que va motivar una reacció “molt violenta i brutal” per part d’un altre individu. Roldán ha dit que no sap si la dona ja ha presentat denúncia, però en tot cas té la intenció de fer-ho.

 

En una roda de premsa, Roldán ha trobat “molt greu i vergonyós” que “no hi hagi hagut una condemna per part de tots els grups polítics” contra aquest incident, i ha convidat els partits a sumar-se a la concentració convocada al lloc de l’agressió aquest proper dimecres a la tarda. De fet, ha dit que el seu partit condemna tot tipus de violència, vingui d’on vingui, i ha recordat que va presentar una resolució al Parlament per condemnar qualsevol tipus de violència d’odi “i els partits independentistes hi van votar en contra”, cosa que ha considerat una “total irresponsabilitat”.

  

 

 

Segons Roldán, aquests incidents són causats per “la ruptura de la societat catalana i el clima de confrontació” del qual fa temps que la formació “adverteix”, però aquest cas és “molt greu perquè la dona va haver de ser hospitalitzada”.Sobre la proposta del PPC d’obrir una oficina per recollir denúncies d’unionistes suposadament agredits per independentistes, la diputada taronja ha dit que ja existeix la justícia i la policia per això. Per últim, Roldán ha preguntat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, si veu “normal” que alguns catalans siguin agredits per retirar llaços grocs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa