El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs intenta un pacte unionista contra el Govern Quim Torra
  • CA

La líder de Ciutadans de Catalunya, Lorena Roldán, ha explicat que aquest dimecres s’ha reunit amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, per a impulsar un “pacte per Catalunya” de les forces constitucionalistes. Així, volen que l’entesa serveixi per a “posar fre al desafiament nacionalista” i a donar resposta “al que demanen els catalans” davant un Govern que “no fa res per a resoldre els problemes”. La líder de la formació taronja ja es va trobar la setmana passada amb el líder del PP, Alejandro Fernández, en una reunió “cordial i satisfactòria”. Segons Roldán, Iceta ha mostrat la seva “predisposició” a treballar per aquest pacte.

Fonts dels socialistes catalans han explicat a l’ACN després de la trobada que la seva formació es limitarà a col·laborar en l’acció parlamentària sobre temes en els que puguin coincidir.

La portaveu de Cs al Parlament també ha explicat que ha traslladat a Iceta la preocupació per la negociació que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, fa amb els “nacionalistes” i li ha reclamat una “rectificació”: “Que no s’equivoqui de socis i miri més al centre”, ha exigit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa