El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs insisteix que l’agressor és independentista i ho denunciarà a Fiscalia
  • CA

 

La presidenta de Ciutadans de Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que la seva formació política portarà a la fiscalia l’agressió que va tenir lloc al Parc de la Ciutadella “perquè s’investigui si s’ha produït un delicte d’odi”. Així ho ha assenyalat la dirigent de Cs, qui també ha anunciat que el seu partit convoca una concentració per aquest dimecres per la tarda al Passeig Pujades davant del Parc de la Ciutadella, al lloc on es va produir l’agressió. Amb aquesta concentració volen mostrar “la seva condemna a la violència i el seu suport a la víctima i a la seva família. Ella va ser agredida brutalment davant dels seus fills i el seu marit”. Preguntada per les informacions com les de La Vanguardia que indiquen que l’agressió no va ser per temes polítics, Arrimadas ha assenyalat que “la versió de la persona agredida i la seva família no té res a veure. Ens costa pensar que algú acabi a cops de puny perquè suposadament ha vist un paper al terra”.

 

 

Simpatitzants unionistes retirant llaços grocs en favor dels presos polítics a Sant Cugat del Vallès | E.P.

 

 

  

Ja des d’un primer moment, Ciutadans va carregar contra l’independentisme per aquest atac. Un dia després Arrimadas ha insistit amb les crítiques i ha anunciat una concentració per aquest dimecres. Ha assenyalat que amb aquest acte volen defensar que seguiran “lluitant per una Catalunya per a tots, on no hi hagi ocupació de l’espia públic amb símbols ideològics, excloents i que només representen només una part no majoritària de la població de Catalunya. 

 

 

  

“No ens callaran”, ha assegurat Arrimadas. “Els que volem una Catalunya per a tots, els que reivindiquem que també som catalans i lluitem per uns carrers, unes places i uns parcs sense símbols excloents, el Govern separatista no ens callarà ni amb les seves amenaces ni declaracions ni els intents de fer servir els Mossos per donar cobertura a aquells que embruten l’espai públic i l’ocupen amb símbols partidistes”, ha remarcat. 

 

 

  

En aquest context, ha manifestat que no volen que “això quedi en un cas que passi desapercebut” i ha fet èmfasi en què tenien raó i que “la fractura social a Catalunya ja és una realitat”.  Davant les informacions que l’agressió no va ser política, ha demanat a la fiscalia que ho investigui per conèixer els fets que han donat origen d’aquesta “agressió brutal”. “No taparem les agressions que es pateixen per persones en el mateix moment en que es treuen llaços grocs”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa