Cs insinua que els presos polítics de Lledoners fan el que volen

Capella diu que al centre penitencari es compleix la llei i el reglament

El diari ‘El Mundo’ va publicar fa uns dies un reportatge en què la seva autora aporta informacions diverses que vindrien a voler demostrar que els presos polítics de Lledoners gaudeixen de privilegis i viuen millor que la resta d’interns en el que defineix com "un hotel de luxe". Aquestes filtracions han arribat al Ple del Parlament aquest dimecres de la mà del diputat de Cs Manuel Rodríguez que ha demanat a la consellera de Justícia, Ester Capella, que negués (si podia) les informacions del diari madrileny.

“Manta vegada m’han preguntat sobre aquesta qüestió, les persones internes tenen els mateixos drets i deures, no sé si són volgudament indocumentats, però sempre miren d’estirar un fil que no existeix”, ha exclamat Capella. La consellera no ha desmentit directament les informacions, però sí que sembla haver deixat en evidència que qualsevol situació que es produeixi a Lledoners amb els presos polítics s’ajusta a la llei i al reglament i no es tractaria en cap cas d'un privilegi respecte a la resta d’interns.

 

Cs en canvi ha insistit en denunciar que a Lledoners hi ha “set interns amb pedigrí” que gaudeixen de “cel·les amb vistes, se’ls va canviar el matalàs quan van arribar, les cortines, la televisió, l’ordinador, llibertat de moviment, tenen autorització per entrar i sortir de la cel·la quan vulguin, metge privat, visites institucionals de fins a 58 persones en un sol dia”. “Vostè no és la consellera de Turisme —ha dit Rodríguez–, no pot humiliar la resta de interns que veuen com hi ha set presos amb pedigrí a l’hotel Lledoners”.

 

Comentaris (7)
Fat Boy Fa 2 mesos
Doncs que hi tanquin tots els diputats de C's per col.laboracio amb l'enemic si s'esta tan be.
Evaristu Fa 2 mesos
Això no es constitutiu de delicte?
odisea Fa 2 mesos
Son mejores que vostros los fascistas,y estais en libertad.el mundo al reves.
JordiP Fa 2 mesos
Siudatans! Poseu en dubte la profesionalitat dels funcionaris de presons de la Generalitat de Catalunya? I, en canvi, no dubteu de la capacitat de prevaricació dels jutges "espanyolassos" que jutgen els polítics catalans relacionats amb el sector independentista (votats amb majoria absoluta a la càmara)? I això, malgrat els clars senyals de parcialitat i animositat envers el procés que fan tèmer sentències prevaricadores?
Es pot anar en contra dels drets humans? Si ets de Cs, sí. Fa 2 mesos
Home, Cs és més de torturar els presos en general, oi? El concepte de pa i aigua del comte de Montecristo és la seva opció penitenciària.
el teu Fa 2 mesos
No se insinua, se afirma ... pastelitos para celebraciones, ordenadores, acceso a internet, visitas, entrevistas, permisos, condiciones de las celdas ... no todos los presos son iguales en las instalaciones de la Generalitat ;)
Arxi Fa 2 mesos
Si consideramos que los presos a los que te refieres no tendrian que estar encarcelados en un país que presume de democrático, no se puede comparar con delincuentes comunes, o con los corruptos ppros que no han pisado una cárcel, o los que hacen apologia del terrorismo como los de Vox, o levantan falsos testimonios como los de c's...
Xavi Fa 2 mesos
lo dices por experiencia?
d'on no n'hi ha no en raja Fa 2 mesos
aquest fasc'stas de ciudadanos, no toquen ni quarts ni hores, com que el dilluns van fer el pena, per cert ells si que fan el que volen, ni respecten ni res de res. ara això si crear polèmiques interessades, d'això en son els reis. I com sempre de proves ni una. Ni democràtes, ni polítics i ni molt menys persones