El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs insinua que els presos polítics de Lledoners fan el que volen
  • CA

El diari ‘El Mundo’ va publicar fa uns dies un reportatge en què la seva autora aporta informacions diverses que vindrien a voler demostrar que els presos polítics de Lledoners gaudeixen de privilegis i viuen millor que la resta d’interns en el que defineix com “un hotel de luxe“. Aquestes filtracions han arribat al Ple del Parlament aquest dimecres de la mà del diputat de Cs Manuel Rodríguez que ha demanat a la consellera de Justícia, Ester Capella, que negués (si podia) les informacions del diari madrileny.

“Manta vegada m’han preguntat sobre aquesta qüestió, les persones internes tenen els mateixos drets i deures, no sé si són volgudament indocumentats, però sempre miren d’estirar un fil que no existeix”, ha exclamat Capella. La consellera no ha desmentit directament les informacions, però sí que sembla haver deixat en evidència que qualsevol situació que es produeixi a Lledoners amb els presos polítics s’ajusta a la llei i al reglament i no es tractaria en cap cas d’un privilegi respecte a la resta d’interns.

Cs en canvi ha insistit en denunciar que a Lledoners hi ha “set interns amb pedigrí” que gaudeixen de “cel·les amb vistes, se’ls va canviar el matalàs quan van arribar, les cortines, la televisió, l’ordinador, llibertat de moviment, tenen autorització per entrar i sortir de la cel·la quan vulguin, metge privat, visites institucionals de fins a 58 persones en un sol dia”. “Vostè no és la consellera de Turisme —ha dit Rodríguez–, no pot humiliar la resta de interns que veuen com hi ha set presos amb pedigrí a l’hotel Lledoners”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa