El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs insinua que Quim Torra ha permès gastar diners de forma il·legal en el procés
  • CA

A diferència del PSC, que no ha volgut assistir al ple específic sobre la inhabilitació del president Torra, Ciutadans ha fet una llarga intervenció en què, a més de repetir les acusacions contra l’independentisme, assegurant fins i tot que “són un perill per als catalans” i vinculant els CDR al terrorisme, ha deixat entreveure sospites que l’executiu de Torra hauria gastat de forma il·legal diners per finançar el procés.

Una acusació que no és nova, però que el seu portaveu, Carlos Carrizosa, ha assegurat que intentarà demostrar “investigant i auditant” el mandat de Torra. De fet, el partit taronja ha augurat que el president inhabilitat “tornarà al Parlament per donar explicacions sobre el “forat negre” per pagar el procés que ha intentat tapar durant el seu mandat”. A més, ha avançat que el seu grup proposarà eliminar per llei les pagues i les oficines dels expresidents. “Tenim presidents que no duren ni dos anys sense delinquir i després se’n van amb la paga per a tota la vida”, ha lamentat.

Finalment, Carrizosa ha sentenciat que “els catalans no són tan radicals com vostès, no comparteixen el seu odi per la resta d’Espanya”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa