Cs exigeix a Torrent que defensi el secretari general del Parlament

Carrizosa no veu "normal" que el president de la cambra "encaixi amb normalitat l'exigència de Torra sense rebel·lar-se"

El líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha exigit al president del Parlament, Roger Torrent, que "faci valer la independència del poder legislatiu" i defensi el secretari general de la cambra, Xavier Muro, després que el president de la Generalitat, Quim Torra, demanés el seu cessament per no publicar íntegrament les resolucions aprovades al ple sobre la monarquia. Per a Carrizosa és "normal" que Torra "no respecti la separació de poders" perquè "està condemnat per desobeir la llei", però ha avisat que el que no és normal és que Torrent "encaixi amb normalitat que el poder executiu faci exigències al legislatiu i no es rebel·li". "Ens oposem a que es tracti el Parlament com una gestoria del Govern", ha insistit.

Carrizosa ja va avançar el dilluns que Cs preveu engegar accions judicials contra el ple de la monarquia i en roda de premsa aquest dimarts ha assegurat que la formació taronja també estarà "al costat dels funcionaris".

 
 

Comentaris