Cs exigeix el tancament del Cesicat, “el CNI colpista de les clavegueres del procés”

Els taronges volen que el centre s'auditi perquè només genera "corrupteles"

El diputat de Cs Dimas Gragera ha exigit aquest dimecres en el Ple del Parlament el tancament del Cesicat que ha qualificat de “CNI colpista de les clavegueres del procés”. Gragera ha demanat al conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, Jordi Puigneró que aclarís si eren certes informacions aparegudes en premsa que apuntaven que el Cesciat havia “finançat els plans dels CDR detinguts”.

Puigneró ha contestat que el Cesicat “no és cap CNI català” i ha afegit que Cs “té molt poc coneixement” d’aquest centre de seguretat informàtica, que es dedica a “protegir els sistemes d’informació del país”.

 

Gragera no s’ha sentit satisfet amb la resposta i ha acusat el Cesciat d’haver participat “en el robatori de dades personals, en escàndols d’espionatge i en el referèndum il·legal”. Per això ha demanat “que s’auditi” i "es tanqui” perquè “té col·lapsat el jutjat número 13 amb les seves corrupteles”.

 

Comentaris (6)
odisea Fa 3 mesos
Las cloacas del estado fascista estan entre vosotros anticatalanes.
Arxi Fa 3 mesos
Jo exigeixo la inhabilitació de c's, per no fer política, per buscar contínuament la confrontació, per mentiders, i per voler posar-nos a una peixetera de presidenta!
Àngel Drach Fa 3 mesos
Vaa, home, Carrissosa. Expulsa'ns d'Espanya!. Va, home...!
Ramon Fa 3 mesos
En canvi el CNI no genera coruptelas
Claravalls Fa 3 mesos
Idiotes, descerebrats i perquè no ens foteu fora de spañistan...vinga a veure si teniu collons rates putrefactes franquistes.Mau,mai ens fareu ñols. Fora Catalunya de España...vinga amb collons....teniu merda en comptes de cervell.Fora españolistes de Catalunya. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
d'on no n'hi ha no en raja Fa 3 mesos
aquesta gentussa dels fasC'stas de ciudadanos estan sonats