Cs denúncia una despesa de 35.000 euros del Govern en viatges al febrer per anar al judici de l'1-O

Nacho Martín acusa el Govern de "sectari" i critica el "tarannà totalitari" de Meritxell Budó

El diputat de Cs Nacho Martín ha denunciat aquest dimecres que el Govern va destinar 35.000 euros al febrer passat en viatges a Madrid perquè els diferents membres de l’executiu anessin a “donar escalf als seus amics” en el judici contra l’1-O al Tribunal Suprem, en referència als processats pel referèndum. El Govern ha facilitat la informació a Cs després que el partit taronja demanés el detall de la despesa dels viatges que es van fer el primer mes de judici.

Martín ha assegurat que els presos polítics “no haurien de ser prioritat” pel Govern i ha denunciat que els viatges es paguessin “amb els diners de tots els catalans”. “El que fan —ha afegit— és treure diners dels catalans per fer una política partidista i sectària”. El diputat taronja ha lamentat que, en canvi, no hi hagi diners per acabar amb les llistes d’espera o els barracots a les escoles.

 

Per Cs aquesta despesa és “absolutament indignant i indecent” perquè serveix per “pagar les seves festes, que no són coses que interessin al conjunt dels ciutadans”. Martín ha demanat las membres del Govern que facin “autocrítica” i ha afirmat que els catalans han de conèixer aquesta informació, que hauria de generar “indignació”. El partit taronja reclamarà conèixer la despesa que s'ha fet sota el mateix concepte els mesos març, abril, maig i juny.

Cs ha acusat el Govern de “patrimonialitzar les institucions”, com el fet que el ple del Parlament se celebri dijous i no aquest dimecres com és costum perquè els partits independentistes volien assistir al judici a Madrid. A banda, Martín també ha criticat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, per la polèmica sobre l’ús del castellà en una roda de premsa. L’actitud de Budó, ha dit  Martín, denota el tarannà “totalitari” del Govern.

 

Comentaris (8)
jdlm Fa 2 mesos
El que tindria que preocupar-se es de casa seva i deixar de tocar els co...., una estona, desgraciats, ganduls, aquest en Martin Blanco, que marxi com els altres cap a les Españes, com fan les rates que fugen, inadaptat.
Fat Boy Fa 2 mesos
I aixo, en grams de cocaina, quant es?.
Baix Empordanes Fa 2 mesos
El que et tindrie de preocupar son els vostres indignants e indecents acords amb aquell partit que fa cuatre dies criticaveu per ser de extremadreta que es diu VOX. Pocavergonyas.
Gent de poca alçada. Fa 2 mesos
Ens estalviem els seus sermons pesats i buits de contingut als debats de la TV, i ara es dedica a qüestions intranscendents que no crec que justifiquin el seu sou. Aquests de C's només es dediquen a perdre el temps.
Victor Fa 2 mesos
Partit totalment tòxic. Plè de gent que no sap el que és la democràcia però tampoc el mínim d'humanitat.
odisea Fa 2 mesos
Y cuanto gastais vosotros para hacer el ridiculo en Belgica,y otros sitios por ir contra Catalunya,menudos fachas.
Claravalls Fa 2 mesos
Fora tots els immigrants espanyols inadaptats de Catalunya.Calla feixista...dels nostres diners fem el que volem.Els lladres són l'estat espanyol... lladregots torneu-nos tots els diners que ens heu robat durant segles,miserables feixistes.Fora de Catalunya. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
d'on no n'hi ha no en raja Fa 2 mesos
ja està el facha martin blanco, creant una polèmica interessada. Mira noi, el teu sou, i el dels altres diputats de fasc'stas de ciudadanos és una despessa innecessaria per a la societat catalana, al dia d'avui no heu aportat res de bo a la societat catalana