Cs demanarà la compareixença de Vila perquè expliqui com aturarà "els atacs contra el turisme"

Joan García reclama "tolerància zero davant dels atacs violents contra el turisme i els grups radicals que els promouen"

 

El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) demanarà la compareixença al Parlament del conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, perquè expliqui quines mesures adoptarà per "acabar amb els atacs incívics contra interessos turístics", en referència a les darreres accions del col·lectiu juvenil Arran, vinculat a la CUP. Així ho ha explicat el diputat de Cs i portaveu a la comissió d'Empresa i Coneixement, Joan García, que ha demanat "tolerància zero davant dels actes violents contra el turisme i els grups radicals que els promouen".

 

Així mateix, García ha qualificat "d'inacceptable" que determinats grups es dediquin a "atacar" els interessos turístics i, en aquest sentit, ha recordat que "l'activitat turística és un dels motors econòmics tant de Barcelona com de la resta de Catalunya". A més, el diputat de Cs ha demanat "fermesa" al Govern i ha recordat que qui promou aquestes "accions violentes" són "els socis de l'executiu de Carles Puigdemont".

 

Comentaris