Cs de Rubí converteix Jordi Borràs en una víctima de l'independentisme

S'empassen una piulada fake en què s'assegura que el fotoperiodista va ser agredit per un mosso al crit de "Viva Puigdemont"

 

 

"La violencia sigue aumentando en Cataluña y hoy le han roto la nariz a Jorge. Al parecer el agresor ha sido un mosso que iba de paisano y que tras gritarle "viva Puigdemont", le ha propinado un puñetazo. Por favor compartid para que España entera sepa lo que estamos viviendo", aquest és el text d'una piulada que Ciutadans de Rubí va repiular i que està fixada al seu perfil com la més destacada. I és així com el fotoperiodista Jordi Borràs s'ha convertit, de cop, en un màrtir de l'unionisme i una víctima dels separatistes violents...

 

 

Tant, que ja no es diu Jordi, sinó Jorge. Més enllà que Cs Rubí s'ha empassat un fake del perfil @laguertha , que només repassant les seves darreres piulades és fàcil de descobrir que no és una activista de l'unionisme, el fet que Cs de Rubí hagi fixat i repiulat aquest contingut demostra la voluntat, sense contrastar, de criminalitzar l'independentisme. Cal recordar que Jordi Borràs va ser agredit per un policia espanyol al crit de Viva España, i que aquest agent duia una navalla. De moment, no ha rebut cap sanció i continua en el seu lloc de feina. 

 

 
El perfil de Twitter de Cs Rubí
El perfil de Twitter de Cs Rubí | Twitter

 

Tot plegat coincideix en el temps amb la difusió que va fer Cs, i després el PP, de l'agressió a una dona al parc de la Ciutadella quan retirava llaços amb els seus fills. El partit de Rivera, sense contrastar la versió de la policia ni dels mateixos agredits i agressor, va assegurar que era un acte violent del separatisme contra "milions de catalans" desprotegits. Van carregar contra el president Torra i contra el president espanyol, però en conèixer-se la versió oficial dels Mossos, encara no hi ha hagut cap matís o rectificació. Finalment, segons ha avançat La Vanguardia citant fonts policials, ha quedat provat que no hi havia cap motivació política al darrere, sinó una persona agressiva que va increpar i agredir la dona perquè estaven tirant els llaços grocs a terra i "embrutaven la ciutat". 

 

 
 

Comentaris