Crítics del PDeCAT i contraris a la unilateralitat es reuniran a Poblet al marge de JxCat

La jornada se celebrarà el 21 de setembre en ple moment de reordenació de l'espai postconvergent

Membres crítics del PDeCAT i catalanistes contraris de la unilateralitat es reuniran el 21 de setembre en unes jornades que podrien marcar l'inici de l'escissió del partit, segons ha publicat 'El Confidencial' i ha pogut confirmar l'ACN. Entre els reunits hi haurà també representants d'altres formacions polítiques, sempre a títol individual, i també de la societat civil. La trobada tindrà lloc al Monestir de Poblet. Tot plegat es farà al marge de Junts per Catalunya en un moment en què s'està "endreçant" l'espai postconvergent, que podria acabar amb la confluència del PDeCAT i la Crida dins de JxCat.

 
 

Comentaris (8)
Cromanon Fa 1 mes
Que pensen. Demanar la Independència per favor ?
Pere IV Fa 1 mes
Ah! I on dieu "contraris a la unilateralitat" podeu dir sense embuts, "contraris a Puigdemont", que així quedeu més ben retratats com a miserables traïdors, sí, sí, dic TRAÏDORS a Catalunya, i llepaculs d'Espanya.
Pere IV Fa 1 mes
Membres del PDeCAT ? Segur que sí. Catalanistes contraris a la unilateralitat ? Quina mena de catalanistes poden ser "contraris a la unilateralitat", que traduït vol dir "partidaris de la rendició sigui com sigui i al preu que sigui" ? I per què no comencen fent-nos saber els seus noms ? Hores d'ara, només les persones, amb nom i cognoms, compten. Les sigles i els partits no signifiquen res.
Joanvg Fa 1 mes
Cuants de vosaltres teniu comptes a l'extranger? .Us tenen pillats pels collons.
Ramon Fa 1 mes
Cap català digne pot ser contrari a la unilateralitat per principi. Només s'hi pot ser contrari per raó d'oportunitat. Però ERC ni això. Qui ha foeçat a fotre el país sencer pel penya-segat perquè ho teníem a tocar i qui en dubtava era una rata, no pot venir-nos ara amb eixamplaments de bases ni sopars de duro per l'estil. Si no queda més remeii que tornar a l'autonomisme, no serà perquè el lideri qui ens ha dut a l'ensulsiada i qui ha renegat de la nació, de. La identitat i fins i
Inde Fa 1 mes
La cuestión es fastidiar como siempre
alvert Fa 1 mes
Que, ja tornen els del 3% ?.
Pere IV Fa 1 mes
No us reprimiu. Feu-ho directament a la seu d'ERC.