Cremen una bandera durant la manifestació de la Diada de Mallorca

Els aldarulls han estat breus però intensos, tenint en compte que aquesta és una imatge poc usual a les manifestacions de Mallorca

Després de la lectura d'un manifest, al carrer dels Oms de Palma i encara en plena marxa, dues persones, que es manifestaven amb el grup dels Joves de l'Esquerra Independentista de Mallorca i Maulets, han calat foc a una bandera espanyola.

Els manifestants han fet un cordó per tal que la policia espanyola no impedís la crema. No obstant això, entre dos i tres policies han procedit a detenir els autors de la crema i aquí s'han iniciat els aldarulls i les càrregues policials. S'han llançat taules i cadires, i els policies carregaven amb la porra. Alguns policies han acabat al terra i alguns ciutadans i manifestants lleugerament ferits. Per ara, es desconeix si hi ha hagut alguna detenció.

La policia espanyola ha carregat contra alguns manifestants després de la crema de la bandera en ple carrer i en plena marxa. La manifestació s'ha iniciat de manera pacífica cap a les 19 h de la tarda, però poc després d'arrencar s'ha cremat un cartró en el qual es podia llegir "Constitució Espanyola".

 
 

Comentaris