Cospedal a Puigdemont: "La seva aventura porta Catalunya a l'abisme"

La secretària general del PP titlla el referèndum d'"aventura cega i sense sentit"

 

La secretària general del PP i presidenta del partit a Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, ha avisat al president del Govern, Carles Puigdemont, que la seva "aventura impossible", que "no té res de romàntica", porta Catalunya "a l'abisme".

 

Així ho ha manifestat en un acte amb Noves Generacions del partit a Toledo, després que el president català anunciés un referèndum d'independència a Catalunya per al setembre de 2017, quelcom que ha qualificat d'una "aventura sense sentit i cega".

 

"La sobirania d'Espanya està per sobre d'un interès partidista", ha asseverat la líder del PP, qui ha dit a Puigdemont que "ningú està per sobre la llei" i que "ningú s'ha de creure més que ningú".

 

També li ha preguntat "amb quina legitimitat" se'n dirigirà als seus ciutadans si ell és "el primer" que incomplirà aquesta llei.

 

"Ningú pot utilitzar el seu interès personal per sobre de la llei. No es pot estar per sobre de la llei, tots som iguals davant d'ella. És la gran conquesta de la democràcia i això no ho podem consentir", ha assegurat Cospedal.

 

 

Comentaris