El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Corinna: “Joan Carles puja a un avió, va a països àrabs i torna amb diners en maletes”
  • CA

Corinna Larsen ha reaparegut. Ho ha fet poques setmanes després que Joan Carles I fugís d’Espanya cap als Emirats Àrabs. Ara, l’examant del rei emèrit espanyol ha donat una entrevista a la BBC on no escatima en detalls sobre la seva relació amb el Borbó i els seus escàndols financers. Corinna explica que la seva relació va començar l’any 2004 i relata per quin motiu Joan Carles li va regalar 65 milions d’euros: “Van ser un reconeixement per tot el que vaig significar per a ell”

“Em vaig quedar sorpresa perquè era un regal molt generós”, explica l’entrevistada. I detalla com aconseguia Joan Carles els diners: “Ell puja a un avió, va a països àrabs i torna amb els diners en maletes, a vegades amb cinc milions. Té una màquina per a comptar-lo, ho he vist amb els meus propis ulls”.

Pressions del CNI

En l’entrevista, Corinna també explica que va ser sotmesa a una vigilància extrema fins al punt de ser investigada dins del seu domicili: “L’apartament va ser ocupat mentre jo estava de viatge. De sobte vaig rebre missatges d’una companyia de seguretat que deia: ‘Ens han contactat els seus amics a Espanya”. En veure això, ella es va posar immediatament en contacte amb Joan Carles: “Qui són aquestes persones?, què està passant? Em va dir que eren allà per a protegir-me dels paparazzi”.

A més, Larsen explica que el que buscava el CNI eren “documents, i de forma molt exhaustiva… es van quedar allà setmanes i setmanes”. A més, Corinna assegura que va rebre “advertiments” perquè no parlés amb la premsa: “Van dir que si no seguia les instruccions no podien garantir la meva seguretat física ni la dels meus fills”.

A més, en l’entrevista, Corinna també dona detalls de com va ser la seva relació personal amb Joan Carles i parla de la reina Sofia. Pots llegir-ho aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa