Corbacho assegura que no serà el candidat de Cs a l'Hospitalet de Llobregat

L'exministre preferiria que els polítics independentistes presos estiguessin lliures amb mesures cautelars

 

L'exministre i exalcalde de l'Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, ha assegurat aquest diumenge que no serà el candidat de Ciutadans (Cs) a aquest municipi del Barcelonès en les properes eleccions municipals. En una entrevista a RAC1, Corbacho ha afegit que tampoc té la intenció d'afiliar-se a "cap partit" després de donar-se de baixa del PSC i participar aquest dissabte a través d'un vídeo en la presentació a Barcelona de la plataforma España Ciudadana, vinculada al partit taronja. A més, Corbacho ha dit que preferiria que els presos polítics estiguessin lliures amb mesures cautelars, en la línia de les paraules del ministre Josep Borrell d'aquesta setmana.

 

Corbacho ha recordat que, quan es va donar de baixa del PSC, ja va afirmar que no s'afiliaria a cap altre partit ni tornaria a la vida municipal. "Vaig dir que jo porto la política a l'ADN", ha dit, però que mantindria el seu interès sense militar enlloc ni formar part d'una llista municipal. 

 

L'exministre ha remarcat que Cs no li ha fete cap oferta per encapçalar la llista de l'Hospitalet ni formalment ni informal. A més, ha explicat que va enviar el vídeo que es va difondre durant l'acte d'España Ciudadana després que Albert Rivera el convidés a adreçar unes paraules. "Vaig dir que no tenia cap problema, és una plataforma transversal, que pretén que gent sense carnet i sense militància pugui expressar les seves idees", ha dit.

 

 

"No sé quina serà la meva relació amb Cs de cara al futur, puc dir que no he rebut ni cap oferta ni m'han demanat que formés part de Cs", ha afegit, tot reiterant que ja ha dit "per activa i per passiva" que no té intenció de militar en cap partit.

 

Comentaris