Convoquen una manifestació de Mossos davant del Parlament

L'Associació Professional de Mossos d'Esquadra, nascuda de la plataforma MosSOS, hi portarà un memorial de greuges

Nova tanda de mobilitzacions dels Mossos. L'APME, l'acrònim de l'Associació Professional de Mossos d'Esquadra, l'entitat hereva de l'exitosa plataforma MosSOS, ha convocat una concentració de protesta davant el Parlament de Catalunya el proper 11 de desembre. 

Una manifestació per "la dignitat i el respecte que mereixem els Mossos d'Esquadra". En la convocatòria, a la que ha tingut accés El Món, l'APME, aporta un "dossier de greuges" que recull les demandes que fa ja mesos que intenten negociar amb el departament d'Interior. 

 

Entre aquest llistat: l'equiparació amb els Bombers de forma "real", la manca d'efectius i la bossa d'hores estructurals; un pla de carrera professional; el preu de les hores extres, la jubilació anticipada i reserva, les incapacitats així com les pagues extraordinàries del 2013 i 2014. Entre aquestes reclamacions també destaquen la manca d'efectius i la incorporació de la policia catalana a la Mesa de la funció pública.

La plataforma MosSOS va ser la responsable d'una manifestació el sis d'octubre de l'any passat que va ser un èxit de convocatòria amb 4.500 assistents segons la Guàrdia Urbana. Un fet que va animar a donar forma jurídica a aquesta plataforma. 

 

Comentaris (7)
MiquelM Fa 18 dies
Espero que la Brimo els estomqui una mica..... Buch dimissió!!!!
Dolors63 Fa 19 dies
Espero que els hi caigui tot el pes de la llei, també tota la violència dels seus companys, tal com si fossin independentistes manifestant-se....
GC Fa 19 dies
Irá la GC a meterles palos también??
XAVIER Fa 19 dies
Si no estan a gust, tot el sindicat que signin la seva dimissió i que facin un altra feina, SALUT I REPÚBLICA CATALANA.
Paptu Fa 19 dies
Jo tinc un idea millor per aquest sindicat “profesional”: demaneu el reingrés d’allà on heu vingut i tots contents.
QUE SE JODAN Fa 20 dies
Volem veure la BRIMO pegan, jeje No teniu cap dret, colla de matons.
joan Fa 20 dies
Mossos a treballar, no a estomacar als teus compatriotes, sobretot els de la Brimo, colla de ganduls, BUCH dimissió