El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Convoquen una manifestació de Mossos davant del Parlament
  • CA

Nova tanda de mobilitzacions dels Mossos. L’APME, l’acrònim de l’Associació Professional de Mossos d’Esquadra, l’entitat hereva de l’exitosa plataforma MosSOS, ha convocat una concentració de protesta davant el Parlament de Catalunya el proper 11 de desembre. 

Una manifestació per “la dignitat i el respecte que mereixem els Mossos d’Esquadra”. En la convocatòria, a la que ha tingut accés El Món, l’APME, aporta un “dossier de greuges” que recull les demandes que fa ja mesos que intenten negociar amb el departament d’Interior. 

Entre aquest llistat: l’equiparació amb els Bombers de forma “real”, la manca d’efectius i la bossa d’hores estructurals; un pla de carrera professional; el preu de les hores extres, la jubilació anticipada i reserva, les incapacitats així com les pagues extraordinàries del 2013 i 2014. Entre aquestes reclamacions també destaquen la manca d’efectius i la incorporació de la policia catalana a la Mesa de la funció pública.

La plataforma MosSOS va ser la responsable d’una manifestació el sis d’octubre de l’any passat que va ser un èxit de convocatòria amb 4.500 assistents segons la Guàrdia Urbana. Un fet que va animar a donar forma jurídica a aquesta plataforma. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa