El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Consell per la República convoca l’assemblea de representants fundacional per al 31 d’octubre
  • CA

El Consell per la República va acordar divendres, en sessió ordinària, celebrar la primera assemblea de representants fundacional el proper dia 31 d’octubre. La trobada convocarà tots els diputats independentistes de la legislatura actual. Si les condicions relatives a la salut pública ho permeten l’assemblea es durà a terme presencialment a la Catalunya Nord.

D’altra banda, en el marc de la sessió de divendres també es va acordar ampliar el Consell de Govern incorporant-hi Josep Serra i Marimon, coordinador general de Moviment d’Esquerres (MES), i Enric Folch i Vila, responsable de Relacions Institucionals i Internacionals de l’Executiva Nacional de Solidaritat per la Independència (SI). Amb aquestes incorporacions el Consell per la República “reafirma la representatitvitat i la transversalitat del moviment independentista”, ha indicat l’entitat.

També assegura que ambdós acords “confirmen la voluntat” del Consell per la República Catalana de seguir treballant per “fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre”.

Aquesta convocatòria és simultània a l’anunci que ha fet l’ANC de la seva intenció de demanar una trobada amb Carles Puigdemont, president del consell, per redefinir el paper de l’entitat i aclarir la funció dels Consells Locals per la República.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa