El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El confinament fa que les aus perdin la por al Parlament
  • CA

El confinament provocat pel coronavirus està deixant postals encomiables i inèdites. Aquest és el cas del Palau del Parlament al Parc de la Ciutadella de Barcelona que manté l’activitat telemàticament. Lluny del tràfic i trànsit habitual de passejants, polítics, treballadors de la casa, turistes, esportistes i estudiants només hi resten les aus que normalment eviten el contacte massa directe amb els humans que visiten el parc.

En aquest ambient de tranquil·litat humana les aus han agafat la iniciativa però també pateixen la manca de menjar dels visitants. Per això, cada dia oques, ànecs de coll verd, ànecs cullerots i coloms s’han acostat a la porta del Parlament on es manté un mínim de vida humana gràcies al cos de Guàrdia dels Mossos que vigilen la instal·lació. 

Les aus han perdut la por i passen gran part del dia fent companyia als Mossos que planten guàrdia davant l’edifici. Els policies també responen i els porten menjar per revertir, en la mesura del possible, el que els hi portaven els visitants habituals, i ocasionals, del Parc

Els ocellots s'acosten a tocar del Parlament en ple confinament/Cedida J.

Els ocells fan de les seves a tocar del Parlament, en ple confinament/Cedida J

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa