Condemnats per estirar els cabells i trencar el mòbil a una dona en un "dinar groc"

El jutjat imposa multes per delictes lleus de lesions i de danys i els obliga a indemnitzar la víctima

El jutjat d'instrucció 2 de Sant Feliu de Guíxols ha condemnat per delictes lleus de lesions i de danys dos denunciats per estirar els cabells i trencar el mòbil a una dona que participava en el "dinar groc" de Platja d'Aro el 30 de setembre del 2018. La sentència considera provat que un dels condemnats va colpejar la víctima al braç provocant que el mòbil li caigués a terra i es trenqués. L'altra processada, segons la sentència, li va "subjectar fortament" dels cabells i d'un braç. Com a conseqüència de l'agressió, la dona va patir una contractura muscular i equimosis. El jutjat condemna l'home a pagar una multa de 240 euros i a la dona de 120. La sentència fixa una indemnització de 400 euros per a la víctima.

La sentència declara provat que cap a la una de la tarda del 30 de setembre del 2018, els dos condemnats acompanyats d'una tercera persona van començar una discussió amb la víctima, que formava part de l'organització del "dinar groc". Durant la disputa, conclou el jutjat, un dels processats va colpejar la víctima al braç, provocant que el mòbil que duia a la mà caigués a terra i es trenqués. L'altra condemnada, continua la sentència, va estirar "fortament" la víctima dels cabells i d'un braç.

 

Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va anar a l'hospital de Palamós el mateix dia dels fets on li van diagnosticar equimosis als dos braços i una cervicàlgia. La taxació pericials dels danys provocats al mòbil va ser de 275 euros. La sentència recull que, al judici, la víctima va explicar que es trobava fent el dinar popular quan va començar a sentir dos homes i una dona cridant darrera seu. Segons la seva declaració, va anar cap a ells per demanar que marxessin però, aleshores, la van increpar.

 

Comentaris