El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Concentracions als col·legis electorals i manifestació, la crida d’Òmnium per l’1-O
  • CA

 

Òmnium Cultural ha fet una crida a la ciutadania a commemorar l’1 d’octubre. “Ara farà un any d’un dels moments més importants de la història, per l’apoderament ciutadà, la resistència civil no-violenta i l’exercici democràtic. Farà un any que vam votar en un referèndum la independència de Catalunya i votar és la millor manera que té qualsevol poble sobirà per decidir com vol que sigui el seu futur polític”, ha assegurat l’entitat sobiranista en un comunicat. 

  

  

A més, en el text Òmnium insta a “recordar tots els èxits de l’any passat” i a “conjurar-se per recuperar tot el que va fer-lo possible”. “Només atorgant tota la legitimitat al seu resultat podrem trobar una solució democràtica al conflicte polític i, si la majoria del poble de Catalunya ho desitja, assolirem la República Catalana”, afirma l’entitat. Així, Òmnium proposa tres accions concretes. La primera, concentracions davant dels llocs de treball i als col·legis electorals de l’1-O a les 12 hores.

 

 

La segona, una manifestació de plaça Catalunya fins al Parlament a les 18:30 hores i, finalment, una cassolada al vespre, a les 22 hores. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa