Concentració a Madrid per reclamar la llibertat dels presos polítics

La marxa acaba amb la lectura d'un manifest que demana una solució "democràtica" per a la qüestió catalana

Desenes de persones s'han concentrat aquest diumenge a Madrid per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans. Els manifestants, convocats per la plataforma Madrileños por el derecho a decidir, s'han reunit a la Puerta del Sol amb nombroses banderes estelades, republicanes i llaços grocs, a més de pancartes reivindicatives en favor del dret a l'autodeterminació.

La marxa ha acabat amb la lectura d'un manifest que denuncia "irregularitats" al judici de l'1-O i demana una solució "democràtica" per a la qüestió catalana. Així mateix, la plataforma ha emplaçat els manifestants a assistir a la mobilització del 2 de juliol convocada pel Consell per la República Catalana a Estrasburg.

 
 

Comentaris (4)
Genís Fa 8 mesos
La mentalitat espanyola castissa associa el dret de discrepar a rates fanàtiques, A les manifestacions que hi ha poca gent les compta però a les manifestacions que hi ha milions les ignora. Al dret de protesta d'una situació injusta l'anomena plorar, merda i penita. Amb aquesta mentalitat fatxenda i faltona, creadora d'odi, crec sincerament que ho tenim guanyat. Desitjo que no hagi gent assenyada dins de l'unionisme, com aquests que es manifesten a Madrid i que ens respecten i ens estimen e
Para llorar. Fa 8 mesos
Y el día 2 en Estrasburgo seguiremos llorando. Esta mierda empieza a dar mucha penita.
Prum Fa 8 mesos
vaya éxito, cuatro gatos mal contados.
Prum? Vaya mierda de nombre. Fa 8 mesos
Siempre os parecen 4 gatos, aunque sean 2.500.000... Pues entonces, comeme los güevos.
JORDI Fa 8 mesos
bahhh 4 ratas fanáticas......dais penita amiguitos