El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Cònca d’Òdena exigeix no deixar “en territori de ningú” els seus treballadors
  • CA

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha exigit aquest dissabte a la Generalitat i la Moncloa un acord per trobar una solució a la situació laboral que es troben molts treballadors de la Conca d’Òdena que treballen fora d’aquest territori i que ara mateix es troben atrapats per un confinament més dur en aquesta zona. En una roda de premsa telemàtica per valorar l’actual situació sobre el coronavirus ha lamentat que ara mateix aquestes persones estan “en territori de ningú” i que “no les podem deixar de la mà de Déu“.

Castells ha alertat que la situació a Igualada i la resta de municipis continau sent “molt greu”. En aquest sentit, ha animat als seus conciutadans a mantenir l’aïllament domiciliari i a reforçar les mesures d’autoprotecció davant el COVID-19. L’alcalde d’Igualada ha fet aquestes declaracions després d’haver-se reunit telemàticament amb la resta de batlles de la Conda d’Òdena. 

 

Dos detinguts durant el confinament per atracar una farmàcia amb una destral

Per altra banda, el cap de la Policia Local d’Igualada, Jordi Dalmasses, ha informat que el seu cos en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per haver atracat una farmàcia del centre del municipi amb una destral. Ha afegit que els fets van passar dimecres, en ple confinament. Gràcies a la descripció dels testimonis dels fets, els agents van començar la cerca dels dos individus. Dijous, un agent de la Policia Local de paisà va alertar que havia vist un dels sospitosos a l’Avinguda Àngel Guimerà i es va procedir a la seva detenció. Més tard, els mossos van localitzar l’acompanyant i també el van detenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa