El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Comuns lamenten la “mala gestió” del conseller Bosch en el cas d’assetjament
  • CA

El ple de la setmana vinent estarà centrat en el debat i votació de pressupostos, segons ha acordat la Mesa del Parlament, a l’espera, però que algun grup pugui presentar un recurs al Consell de Garanties Estatutàries, fet que n’endarreriria l’aprovació aproximadament un mes. En aquest context, la diputada de Catalunya En Comú Podem Susanna Segovia ha explicat que el seu grup, que avalarà els comptes de JxCAT i ERC, ha presentat algunes esmenes per reforçar l’eix social dels comptes, amb especial atenció a l’educació i la sanitat, així com la cooperació internacional.

Segovia també s’ha referit a la dimissió del conseller d’Exteriors, el republicà Alfred Bosch: “Ha hagut de dimitir ara perquè en el seu moment no va saber prendre les mesures necessàries. La dimissió és una conseqüència inevitable de la mala gestió, i ara el Govern se n’ha de fer responsable. Calen mesures de reconeixement i reparació de les dones que van patir aquesta situació de violència masclista, i hauria d’investigar també per què no es van activar els protocols”, ha remarcat la diputada dels Comuns. Segons Segovia, “haver allargat la presència d’aquesta persona a la conselleria no ha fet cap bé a la Generalitat, i demanem que es prenguin les mesures necessàries perquè no torni a passar”.

Sobre la reunió que ha convocat el president Torra a Palau aquesta tarda per parlar del coronavirus, Segovia ha fet “una crida a la calma i fem cas de les autoritats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa