El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comín: “Només anirem a Madrid si tenim la garantia de poder ser eurodiputats”
  • CA

L’exconseller de Salut Toni Comín ha assegurat aquest dijous que ell i Carles Puigdemont no aniran a Madrid a recollir l’acta d’eurodiputat si hi ha el risc que siguin detinguts. “Només anirem a Madrid si tenim la garantia de poder ser eurodiputats”, ha afirmat. En una entrevista als Matins de TV3, ha dit que “Luxemburg no s’allargarà molt a resoldre” el conflicte sobre les actes al Parlament Europeu en cas d’haver de recórrer als tribunals.

 

Afirma que el PSOE pot obligar Colau a ser alcaldessa

Comín també ha avisat que el PSOE “té la força” per obligar Podemos i Ada Colau a acceptar els vots de Manuel Valls per tal de repetir com a alcaldessa de Barcelona. L’eurodiputat electe ha considerat que les negociacions que es duen a terme a la capital catalana sobre el futur del consistori han d’analitzar-se des d’una perspectiva estatal, sobretot ara que a la Moncloa hi ha un govern en funcions i Pedro Sánchez haurà de negociar amb Pablo Iglesias sobre el futur de la política espanyola.

Així doncs, Comín ha recordat que el partit socialista “té la capacitat d’oferir contrapartides” a Podemos en cas que els de Pablo Iglesias evitin que un independentista com Ernest Maragall sigui l’alcalde de Barcelona. “El PSOE té mecanismes per obligar Colau a proposar-se com a alcaldessa”, ha afegit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FALETE a desembre 06, 2020 | 21:06
    FALETE desembre 06, 2020 | 21:06
    COMO GOZARIAS EN EL TRULLO , REINONA .
    • Icona del comentari de: FALETE a desembre 06, 2020 | 21:06
      FALETE desembre 06, 2020 | 21:06
      COMO GOZARIAS EN EL TRULLO , REINONA .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa