Comandaments del CNP demanen al jutge investigar directors d’escola de l’1-O

El SPP també reclama un informe sobre l’actuació dels Mossos en 27 centres

Nova ofensiva judicial contra el primer d’Octubre. Aquesta vegada és el Sindicato Profeional de la Policia, sindicat majoritari entre els comandaments del Cos Nacional de Policia que furga en l’entramat social que va permetre el referèndum. El sindicat va registrar el passat 11 de juny un escrit amb què demana al jutjat número 7 que es citi com investigats un total de 28 directors de centres escolars de Catalunya que van ser col·legis electorals a més d’un informe sobre l’actuació dels Mossos en col·legis de Barcelona.

 

 

El sindicat entèn que l’actuació policial durant el Primer d’Octubre es “va veure completament obstaculitzada per la permissivitat dels directors dels col·legis on es van celebrar les votacions”. A parer dels serveis jurídics del sindicat van ser els directors qui van “facilitar, procurar o no impedir l’aglomeració de la gent i la celebració del referèndum que havia estat expressament prohibit pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.  Concretament, el sindicat de comandaments reclama que se’ls investigui pels delictes de desobediència, malversació i pel 514.5 del Codi Penal per la convocatòria o celebració de reuniónprohibida o suspendida.

 

 

Per altra banda, el SPP també demana empaperar més Mossos actuants a Barcelona durant la jornada. Així reclamen un “informe complert” de la seva actuació en els 28 centres de votació que s’investiguen en el mateix jutjat. De fet, busquen justificar la seva actuació per incompareixença de la policia catalana, seguint el relat oficial de la Guàrdia Civil o la fiscalia. En aquest sentit, sol·licitin al jutjat que es “depurin possibles responsabilitats penals per l’incompliment del dispositiu dissenyat per la Superioritat -sense especificar res més- per complir amb el mandat judicial del TSJC”.

 

L'escrit presentat pel SPP contra els directors del centres

L'escrit presentat pel SPP contra els directors del centres Quico Sallés

 

 

Comentaris (15)
Covards i traidors Fa 7 mesos
Erc, pdcat, cup, no hi teniu res a dir? Esteu més pendents del vostre sectarisme.
Chusmapol Fa 7 mesos
Tranquilos ! Sólo somos .... Chusma ! Y todo el mundo lo sabe ....
Xurriaca Pallaresa Fa 7 mesos
Volen investigar les persones que eduquen en valors humans, pacífics i civilitzats, perquè en aquests miralls de la civilització, queden reflectides la seva falta d'escrúpols i de valors democràtics, que si tenen les Policies dels països, que per sobre de tot, defensen la llibertat i la convivència.
marbosch Fa 7 mesos
Els franquistes=feixistes sempre han mostrat les seves intencions respecte dels mestres, l'educació i la cultura: els tenen por perquè saben que un poble culte i informat pot ser perillós per a la seva ideologia, per això fou el col·lectiu més represaliat pels franquistes i ells és el que farien si porguessin, per això recorren a nous mètodes de repressió i atemoriment: la repressió judicial sistemartitzada de qualsevol ideologia o actuació "disident" amb el seu règim.
No hem de tenir por de l'estat repressor si els nostres partits tenen una esteatègia conjunta, no? Fa 7 mesos
No hem de tenir por de l'estat repressor si els nostres partits tenen una esteatègia conjunta, no?
JordiP Fa 7 mesos
Acabaran investigant l'estat de les hemorroïdes dels acusats per això del Procès, el 9-N, la Mesa del Parlament, els conserges de la Gene i els escombraires del districte 1.
Carlos Fa 7 mesos
Si els fills de puta volesin no veuriem mai l sol
Carlos Fa 7 mesos
Cada dia més lluny de l,Espanya franquista Borbónica represora dictadora i lladre.
Vicenç Ramoneda Fa 7 mesos
Els draps bruts de Javier Zaragoza, l’ideòleg de la causa general. El fiscal del Tribunal Suprem espanyol té una trajectòria tacada d'escàndols a l'Audiència espanyola, on va aplicar una forta doctrina repressora. https://bit.ly/2XYRx2R
Comisario Montalbán Fa 7 mesos
Temen que el judici del procés tingui una sentència que no els agradi, pobrets piolins, "han visto un lindo gatito". Estan rabiosos i els vessa l'odi. I el diners que es gastaran per aquestes demandes, que quedaran en no res, qui els posa? Els de sempre! Hem de marxar ja?
Claravalls Fa 7 mesos
A vosaltres fills de puta us hauríen de angarjola, assassins,criminals...no volem ni un tricorni ni un pioli a Catalunya....colla de descerebrats assassins.Souka púrria de l'ésser humà.Ni oblit ni perdó assassins bèsties i màquines de matar. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
fideli Fa 7 mesos
a sobre de Piolins, fillsdeputa... ho tenen tot...
Pepe Fa 7 mesos
Directors d’escola de l’1-O demanen al jutge investigar Comandaments del CNP.
JordiP Fa 7 mesos
Jo, jo, jo, “depurar possibles responsabilitats penals per l’incompliment del dispositiu dissenyat per la Superioritat" significa processar el Pérez de los Cobos, el Trapote i tots els demés, he, he. Que els enviïn una fotocòpia de les declaracions d'en Trapero, En Forn i els Mossos que van declarar. Mira que són pesats, co.ny!
X*2 Fa 7 mesos
A la merda aquesta gentussa ocupant