El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Collboni sobre l’1-O: “No contemplo cap tipus de decisió que no tingui empara legal”
  • CA

 

El segon tinent d’alcalde de Barcelona i alcalde accidental, Jaume Collboni, ha assegurat sobre l’actitud del consistori barceloní davant celebració del referèndum sobiranista convocat l’1 d’octubre: “No contemplo cap tipus de decisió que no tingui empara legal”. Pronostica que tots els ajuntaments, governi qui governi, respectaran la legalitat i l’Estat de Dret: “No se m’ocorre cap altra opció”, ha afegit.

Ha insistit que els secretaris del consistori ja han dit públicament que “hi ha un Estat de Dret” i uns procediments a respectar. L’alcalde accidental ha considerat que a partir d’això, “cadascú és lliure de mobilitzar-se, expressar-se o de fer els actes que consideri oportuns”. 

 

De fet, al seu judici, és evident que es produiran mobilitzacions, i ha avisat que “hi ha un problema que és polític i no judicial, i que s’ha de resoldre políticament una vegada passi l’1 d’octubre”. “Que tampoc ningú es pensi que com no hi haurà referèndum aquest problema està arreglat. Fins i tot es pot agreujar“, ha pronosticat Collboni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa