El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colau fa broma sobre les seves vacances i indigna grups de l’oposició
  • CA

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet aquest dijous dues piulades fent broma sobre les seves “vacances”. “He fet creure que estava de vacances amb la família, però en realitat per les nits em dedico a apagar peveters, alterar marquesines, penjar llaços grocs per després despenjar-los i tornar-los a penjar… I quan arribo a casa em prenc un got de ratafia i faig un riure maligne”, ha dit Colau, que ha afegit en una segona piulada: “Perdoneu però només amb humor es pot aguantar tantes barbaritats com les que rebo cada dia per aquí. I ara si em permeteu, apago twitter fins demà. Cuideu-vos molt!”.

 

Unes paraules que han indignat alguns grups de l’oposició. És el cas de la candidata del PDeCAT a les municipals a Barcelona, Neus Munté, qui ha assenyalat en una altra piulada que la ciutat no està per a bromes: “Ningú discuteix el dret a fer vacances, però existeix el deure de dir i fer alguna cosa quan les circumstàncies ho requereixen. I aquest ha estat un estiu difícil per a molts veïns i veïnes, ha assegurat Munté.

La líder de Cs a l’Ajuntament, Carina Mejías, ha avisat que qui és alcaldessa ho és les 24 hores i “no pot deixar el càrrec per un temps per fer declaracions jocoses”, i ha dit que Colau hauria de passejar per la Barceloneta, parlar amb veïns del Raval, acabar amb el ‘top manta’ i deixar de multar a comerciants, a més de retirar el llaç groc del consistori.

 

El portaveu del grup municipal republicà, Jordi Coronas, ha ironitzat també a Twitter sobre les paraules de l’alcaldessa: “Aquí uns consells per superar la síndrome d’estrès postvacacional”, ha comentat, compartint el missatge de Colau i una notícia sobre com afrontar la tornada de les vacances.

 

 

 Carmen Andrés, del PSC, ha sostingut en un comunicat que la piulada de Colau és impropi d’una alcaldessa, i que aquest banalitza i menysprea crítiques dels ciutadans, “en una actitud més de rabieta infantil que de màxima responsable de la ciutat”, segons la socialista, que creu que Colau hauria d’haver interromput les seves vacances per abordar diversos episodis de seguretat.

 

 

Finalment, el líder municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha dit que el comentari de l’alcaldessa és una burla i un insult als barcelonins: “Barcelona no admet bromes d’Ada Colau, i més quan ha estat absent de vacances malgrat la greu crisi de delinqüència i incivisme”.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa