El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colau espera que Arran “respongui davant la justícia” per l’atac al bus turístic
  • CA

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, espera que els activistes d’Arran responsables de l’atac al Bus Turístic “responguin davant la justícia” pels fets que han originat una polèmica política i que han aconseguit ressò mediàtic a la premsa internacional.

 

En declaracions a Antena 3, Colau ha remarcat que els fets són “absolutament greus, reprovables i condemnables” perquè “no tenen cap justificació”, i s’ha felicitat de l’actuació “policial, judicial, i de la investigació en curs” per esclarir els fets.

Amb tot, però, ha dit que “una altra cosa és que hi hagi una situació generalitzada d’intimidació als carrers”. En aquest sentit, ha afirmat que li toca “fer una crida a la prudència per no generar falses alarmes que acabin provocant justament el que volem evitar”.

 

Colau ha lamentat que PP, Ciutadans i el PDeCAT “hagin vist la possibilitat de fer crítica contra Barcelona en Comú” i ha afirmat que tots ells “s’han apuntat a magnificar uns fets que són puntuals”. A tots ells els ha fet una crida a “no llançar-se a fer crítica” per aquest episodi perquè fan un “flac favor” a la ciutat: “Que no parlin de ‘kale borroka’ perquè és fals i qualsevol pot venir a comprovar-ho”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa