Colau encapçala la coordinació general de Catalunya en Comú

L'acompanyen en aquesta tasca Ramón Arnabat i Candela López

 

La Comissió Executiva de Catalunya en Comú reunida aquest dilluns ha escollit per unanimitat una nova coordinació general de la formació, que passarà a estar formada per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el regidor de Vilafranca en Comú Ramón Arnabat; i la primera tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Castelldefels, Candela López. Així, després de la decisió de Xavier Domènech de deixar el càrrec de coordinador general, Arnabat i López acompanyaran a Colau al capdavant de Catalunya en Comú, ha informat el partit.

 

La formació destaca que la nova coordinació general reflecteix la pluralitat de l'espai i conté un fort component municipalista, ja que les tres persones que la integren ostenten actualment càrrecs al món local. D'aquesta manera, Catalunya en Comú es reforça de cara a afrontar una de les seves principals prioritats: les eleccions municipals de l'any vinent.

 

 

Després de l'elecció de la coordinació general, es treballarà la proposta de nucli amb les diverses responsabilitats executives de Catalunya en Comú. Tot plegat es portarà a ratificació al proper Consell Nacional de Comuns que se celebrarà aquest dissabte 22 de setembre.

 

Comentaris